Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Huisarts

Informatie
Our doctors
Working Schedule

Over de praktijk

In het gezondheidscentrum zijn 3 huisartsen werkzaam, die samen zorgen voor de continuïteit van de zorg: Mw H. Boas, Dhr V. Micic en Dhr J. Nederhof.

Dokter Boas houdt zich naast de dagelijkse huisartsenzorg bezig met het kwaliteitsmanagement en met de accreditatie van ons centrum. Dr Micic heeft naast de dagelijkse huisartsenzorg een specialisatie gedaan in reizigersadvisering en  seksueel overdraagbare aandoeningen. Dr Nederhof houdt zich naast de dagelijkse zorg bezig met de ontwikkeling van e-health applicaties. Zijn ideaal is om patiënten die dit wensen zoveel mogelijk op afstand te kunnen helpen. Een virtuele spreekkamer bij u thuis of op uw werk, toegankelijk in meerdere talen.

De huisartsen werken intensief samen met de paramedici die in de praktijk aanwezig zijn. Zo doen wij regelmatig een duo-spreekuur samen met de diëtist of fysiotherapeut. Heeft u een verloskundig probleem dat medische zorg vraagt, dan staan wij voor u klaar om even mee te kijken. Zit u psychisch in de knoop? Een duo-consult samen met de psychiatrisch verpleegkundige is zó geregeld!

Heeft u op- of aanmerkingen op onze zorg? Laat het ons direct weten. Wij willen graag leren van uw commentaar. Daarmee kunnen wij onze zorg nog verder verbeteren! Wij horen het natuurlijk ook graag als u naar tevredenheid geholpen bent. Het is fijn om te weten dat we ons werk naar tevredenheid doen.

 

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Heleen Nederhof

Heleen heeft begin 2016 de huisartsenopleiding (VU Amsterdam) afgerond. Tijdens haar studie heeft zij onder andere in een ziekenhuis in Tanzania ...

Drs. Hans Nederhof

Hans heeft 37 jaar ervaring als huisarts. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor de ...

28 Mar

Consultant

  • 7 AM - 5 PM
  • Drs. Hans Nederhof
10 Slots Available
Booking a ticket