Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Huisarts

Informatie
Onze gezinsouders
Beschikbaarheid

Update corona virus (klik hier)

 

In ons gezondheidscentrum is een huisartsenpraktijk gevestigd. De drie huisartsen werken intensief samen en zorgen gezamenlijk voor de continuïteit van zorg. Wij zijn een huisartsenpraktijk in Buiksloterham, Noordelijke IJ-oevers en Overhoeks. Patiënten uit andere wijken zijn welkom in de praktijk.

Bent u op zoek naar een huisarts in Amsterdam-Noord? U kunt zich direct inschrijven.

Huisarts in Amsterdam-Noord

In onze praktijk werken drie huisartsen: mevrouw H. Boas, de heer V. Micic en de heer J. Nederhof.

Dokter Heleen Boas houdt zich, naast de dagelijkse huisartsenzorg, bezig met het kwaliteitsmanagement en met de accreditatie van ons centrum. Zij liep tijdens haar studie stage in een ziekenhuis in Tanzania. Direct na haar studie werkte zij als arts op de kinderafdeling in een ziekenhuis. Haar interessegebieden zijn de kindergeneeskunde, studentenhulpverlening en gynaecologie. Huisarts Boas spreekt Nederlands en Engels en heeft begrip van het Swahili, Frans en Duits.

Vul de kwaliteitsmonitor in – Bent u bij dokter Boas geweest? Laat ons dan weten hoe het was door het invullen van ons kwaliteitsonderzoek. De vragenlijst is anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

Dokter Micic is naast de dagelijkse huisartsenzorg gespecialiseerd in reizigersadvisering en seksueel overdraagbare aandoeningen. Hij spreekt ook Servisch en Kroatisch.

Vul de kwaliteitsmonitor in – Bent u bij dokter Micic geweest? Laat ons dan weten hoe het was door het invullen van ons kwaliteitsonderzoek. De vragenlijst is anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

Dokter Hans Nederhof houdt zich naast de dagelijkse zorg bezig met de ontwikkeling van e-health applicaties. Hij heeft 37 jaar ervaring als huisarts. Hij heeft een praktijk op de Buiksloterweg en is werkzaam als huisartsopleider. Huisarts Nederhof werkt één dag in de week in het gezondheidscentrum. Hij spreekt Nederlands, Duits en Engels. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor de medische hulpverlening aan Nederlandse en anderstalige patiënten. Zijn ideaal is om patiënten ook op afstand te kunnen helpen. Hiervoor ontwikkelt hij aan een virtuele spreekkamer, zodat u thuis of op uw werk geholpen kunt worden. Deze mogelijkheid is toegankelijk in meerdere talen.

Vul de kwaliteitsmonitor in – Bent u bij dokter Nederhof geweest? Laat ons dan weten hoe het was door het invullen van ons kwaliteitsonderzoek. De vragenlijst is anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

Voordelen van onze huisartsenpraktijk:

  • Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Servisch en Kroatisch.
  • Op dinsdag en woensdag zijn wij geopend tot 19:00.
  • Bloedafname is direct na het consult mogelijk, binnen het centrum.
  • De apotheek is in het gezondheidscentrum gevestigd.
  • Intensieve samenwerking met onder andere de diëtist, fysiotherapeut en verloskundige.
  • Wij zijn gespecialiseerd in reizigersvaccinatie.
  • Vooruitstrevend op het gebied van e-health

Samenwerking met paramedici

De huisartsen werken intensief samen met de paramedici in het gezondheidscentrum in Amsterdam-Noord. Zo houden wij regelmatig een duo-spreekuur met de diëtist of fysiotherapeut. Heeft u een verloskundig probleem dat medische zorg vraagt, dan staan wij voor u klaar om even mee te kijken. Zit u psychisch in de knoop? Een duo-consult samen met de psychiatrisch verpleegkundige is zó geregeld!

Nog geen patiënt? U kunt zich hier direct inschrijven en maak direct een afspraak.

Een compliment of verbeterpunt?

Vul de kwaliteitsmonitor in – Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten? Laat ons dan weten hoe het we het gedaan hebben door het invullen van ons kwaliteitsonderzoek. De vragenlijst is anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

Een klacht? Bespreek dit met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent over de zorg, dan stellen wij het op prijs als u dit met ons bespreekt. Samen met u gaan wij op zoek naar een oplossing.

Vindt u het lastig om uw klacht bespreekbaar te maken, of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing voor uw klacht of probleem en probeert te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris bereikbaar op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, dan kunt u zich richten tot de geschilleninstantie huisartsenzorg. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Rachelle Steur

Qui dolorem ipsum quia dolor sit amet adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et…

Heleen Nederhof

Heleen heeft begin 2016 de huisartsenopleiding (VU Amsterdam) afgerond. Tijdens haar studie heeft zij onder andere in een ziekenhuis in Tanzania…

Drs. Hans Nederhof

Hans heeft 37 jaar ervaring als huisarts. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor…