Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Huisarts

Informatie
Onze gezinsouders
Beschikbaarheid

Update corona virus (klik hier)

 

In ons gezondheidscentrum is een huisartsenpraktijk gevestigd. De drie huisartsen werken intensief samen en zorgen gezamenlijk voor de continuïteit van zorg. Wij zijn een huisartsenpraktijk in Buiksloterham, Noordelijke IJ-oevers en Overhoeks. Patiënten uit andere wijken zijn welkom in de praktijk.

Bent u op zoek naar een huisarts in Amsterdam-Noord? U kunt zich direct inschrijven.

Huisarts in Amsterdam-Noord

In onze praktijk werken drie huisartsen: de heer J. Jacobs, de heer V. Micic, de heer J. Nederhof.

Dokter Jonathan Jacobs heeft naast dagelijkse huisartsenzorg ook specifieke interesse in zorg voor LHBTIQ personen en begeleiden van PrEP behandeling. Hij spreekt Nederlands, Engels en in mindere mate Spaans.

Dokter Micic is naast de dagelijkse huisartsenzorg gespecialiseerd in reizigersadvisering en seksueel overdraagbare aandoeningen. Hij spreekt ook Servisch en Kroatisch.

Dokter Hans Nederhof houdt zich naast de dagelijkse zorg bezig met de ontwikkeling van e-health applicaties. Hij heeft 37 jaar ervaring als huisarts. Hij heeft een praktijk op de Buiksloterweg en is werkzaam als huisartsopleider. Huisarts Nederhof werkt één dag in de week in het gezondheidscentrum. Hij spreekt Nederlands, Duits en Engels. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor de medische hulpverlening aan Nederlandse en anderstalige patiënten. Zijn ideaal is om patiënten ook op afstand te kunnen helpen. Hiervoor ontwikkelt hij aan een virtuele spreekkamer, zodat u thuis of op uw werk geholpen kunt worden. Deze mogelijkheid is toegankelijk in meerdere talen.

Op de maandag en donderdag werkt een vrouwelijk waarnemend huisarts.

Tevens kan zijn er  artsen in opleiding die stage lopen bij ons in de praktijk. Zij werken altijd onder supervisie.

Voordelen van onze huisartsenpraktijk:

  • Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans, Servisch en Kroatisch.
  • Bloedafname is direct na het consult mogelijk, binnen het centrum.
  • De apotheek is in het gezondheidscentrum gevestigd.
  • Intensieve samenwerking met onder andere de diëtist, fysiotherapeut en verloskundige.
  • Wij zijn gespecialiseerd in reizigersvaccinatie.
  • Vooruitstrevend op het gebied van e-health

Nog geen patiënt? U kunt zich hier direct inschrijven en maak direct een afspraak.

Een compliment of verbeterpunt?

Vul de kwaliteitsmonitor in – Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten? Laat ons dan weten hoe het we het gedaan hebben door het invullen van ons kwaliteitsonderzoek. De vragenlijst is anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

Een klacht? Bespreek dit met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent over de zorg, dan stellen wij het op prijs als u dit met ons bespreekt. Samen met u gaan wij op zoek naar een oplossing.

Vindt u het lastig om uw klacht bespreekbaar te maken, of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing voor uw klacht of probleem en probeert te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris bereikbaar op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, dan kunt u zich richten tot de geschilleninstantie huisartsenzorg. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

Evelien van Dijk

Afgestudeerd: verloskunde academie Maastricht 2012, werkzaam bij Verloskundigen Aan ’t IJ sinds 2013. “In 2008 ben ik de opleiding verloskunde…

Rachelle Steur

Qui dolorem ipsum quia dolor sit amet adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et…

Drs. Hans Nederhof

Hans heeft 37 jaar ervaring als huisarts. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor…