Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Sportarts

Informatie
Onze gezinsouders
Beschikbaarheid

Sportarts in het gezondheidscentrum

Elke donderdag is de sportarts de heer E. Weijmans, ofwel de Beweegspecialist, aanwezig in het gezondheidscentrum in Amsterdam-Noord. De heer Weijmans is algemeen sportarts en heeft bijzondere interesse in duursport en hoogtesport.

Een sportarts is een expert op het gebied van sport en bewegen. Iedereen kan bij de sportarts terecht, daarvoor hoef je geen topsporter te zijn. Hij helpt je als je last hebt van een blessure en adviseert als je last hebt van lichamelijke klachten tijdens inspanning.  Ook begeleidt hij mensen die vanwege hun gezondheid meer moeten bewegen. Daarnaast neemt hij sportkeuringen af.

 

Vergoeding

Een bezoek wordt meestal vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige onderzoeken vallen onder de aanvullende verzekering. De sportarts is op de hoogte van de actuele regels met betrekking tot vergoeding van consulten.

Contact

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 020 210 12 20 of online een afspraak maken via de website.

Rachelle Steur

Qui dolorem ipsum quia dolor sit amet adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et…

Heleen Nederhof

Heleen heeft begin 2016 de huisartsenopleiding (VU Amsterdam) afgerond. Tijdens haar studie heeft zij onder andere in een ziekenhuis in Tanzania…

Willemijn van Hoogdalem

Afgestudeerd: verloskunde academie Amsterdam 2009, werkzaam bij Verloskundigen Aan ’t IJ sinds 2016. “Inmiddels ben ik al weer 7 jaar…