Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Verloskundige aan ’t IJ

Informatie
Onze gezinsouders
Beschikbaarheid

De verloskundige is op woensdag in het gezondheidscentrum aanwezig. Verloskundigen Aan ‘IJ bestaat uit de verloskundigen Marijn van Dooren-de Boone, Evelien van Dijk en Willemijn van Hoogdalem. Desi Hermans is vaste waarneemster.

Verloskundigen in Amsterdam-Noord

Verloskundigen Aan ’t IJ bestaat uit een enthousiaste team van verloskundigen. Wij zijn een kleinschalige praktijk en bieden persoonlijke zorg. Al jouw wensen zijn bespreekbaar!

Heb je een verloskundig probleem waarvoor je medische zorg nodig heeft? De huisartsen van het gezondheidscentrum kunnen direct even meekijken tijdens het spreekuur van de verloskundige!

Studenten

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van de zorg. Daarom helpen wij bij het opleiden van nieuwe verloskundigen. Zo blijven wij ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de opleiding. De studenten lopen 4, 6 of 10 weken stage. Je kan de studenten tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en het kraambed. Heb je hier bezwaar tegen dan kan je dit bij ons aangeven.

Afspraak maken en contact

Wij werken op twee locaties. Onze hoofdlocatie is de Wingerdweg, de Asterweg is onze tweede spreekuurlocatie. Op de Asterweg zijn wij op woensdag aanwezig.

Voor vragen over zwangerschap en bevalling, of het maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-13:30 bellen naar:  06-81508757. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website.

Marijn van Dooren-de Boone

Afgestudeerd: verloskunde academie Groningen 2006, werkzaam bij Verloskundigen Aan ’t IJ sinds 2008, echoscopiste sinds 2013. “Ik heb een grote…

Drs. Hans Nederhof

Hans heeft 37 jaar ervaring als huisarts. In de afgelopen jaren ontwikkelde hij aan de Health Communicator, een communicatiesysteem voor…

Rachelle Steur

Qui dolorem ipsum quia dolor sit amet adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et…