Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Gezondheidscentrum

In ons gezondheidscentrum in Amsterdam-Noord staat de patiënt centraal. Wij bieden persoonlijke zorg en bieden een uitgebreid zorgaanbod onder één dak, waaronder een huisartsenpraktijk. Uniek aan het centrum is dat wij e-health centraal stellen.

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten! Schrijf u direct in bij het gezondheidscentrum!

Het gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum levert algemene huisartsgeneeskundige- en paramedische zorg in Amsterdam-Noord. Wij beschikken over:

E-health / Online diensten

Daarnaast specialiseert het centrum zich in een aantal onderwerpen waarbij e-health centraal staat. Het is immers prettig als je niet voor alle kleine dingen vrij hoeft te nemen van je werk om bij ons langs te gaan.

Het centrum beschikt daarom over uitgebreide e-health faciliteiten. U kunt bij de huisarts desgewenst online een afspraak maken. Verder bieden wij u een patiëntenportaal. Via dit portaal kunt u een vraag stellen aan de arts, en foto’s uploaden.

Met behulp van technische innovaties kunnen wij ook patiënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn de juiste zorg bieden.

Reizigers- en migrantenspreekuur

We hebben veel energie gestoken in de ontwikkeling van ons reizigers- en migrantenspreekuur. Gaat u binnenkort op reis, maak dan op tijd een afspraak voor ons reizigersspreekuur. Idealiter liefst 6 tot 8 weken voordat u vertrekt. Onze vaccins staan al klaar.

Als een van de weinige centra in Nederland zijn wij gecertificeerd voor toediening van het gele koorts vaccin, dat sinds kort ook voor reizigers naar Suriname verplicht is. Bezoekt u Saoedi-Arabië, denk dan ook aan de verplichte meningitis vaccinatie.

Openingstijden

Wij zijn dinsdag en woensdag van 8:00 – 19:00 geopend en op maandag, donderdag en vrijdag zijn we van 8:00 – 17:00 geopend.

Wij werken met een avond inloopspreekuur op dinsdag en woensdagavond tussen 17:00 en 19:00. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Dit spreekuur is bedoeld voor patiënten die ingeschreven staan bij ons centrum, of mensen die zich op dat moment bij ons willen inschrijven als patiënt.

Woont u in (de omgeving van) Amsterdam-Noord, dan bent u bij ons gezondheidscentrum van harte welkom als patiënt. Ook toeristen en passanten kunnen een afspraak bij ons centrum maken.

Zoekt u een huisarts in Buiksloterham, Noordelijke IJ-oevers West of Overhoeks? Of een huisarts in Noord? Schrijf u direct in als patiënt.