Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Gezondheidscentrum

In ons gezondheidscentrum staat de patiënt centraal. Het centrum beschikt daarom over uitgebreide e-health faciliteiten. U kunt bij de huisarts desgewenst online een afspraak maken. Verder bieden wij u een patiëntenportaal van waaruit u bijvoorbeeld een vraag kunt stellen aan uw hulpverlener, of een foto kunt opladen. Schrijf u direct in bij het gezondheidscentrum en vraag om uw eigen patiëntenportaal.

Het gezondheidscentrum Asterweg is inmiddels uitgebreid. Naast een huisartsenpraktijk en een apotheek vindt u bij ons, een diëtist, een fysiotherapeut, een verloskundigenpraktijk en een GGZ verpleegkundige van Arkin. De fysiotherapeut kunt u ook zonder verwijzing van de huisarts bezoeken. Het gezondheidscentrum levert algemene huisartsgeneeskundige en paramedische zorg. Daarnaast specialiseert het centrum zich in een aantal onderwerpen waarbij e-health centraal staat. Het is immers prettig als je niet voor alle kleine dingen vrij hoeft te nemen van je werk om bij ons langs te gaan. Verder hebben we een SOA-poli waar u ook anoniem kunt worden getest. Onze artsen en ons laboratorium staan voor u klaar.

We hebben veel energie gestoken in de ontwikkeling van ons reizigers- en migrantenspreekuur. Gaat u binnenkort op reis, maak dan op tijd een afspraak voor ons reizigersspreekuur. Idealiter liefst 6 tot 8 weken voordat u vertrekt. Onze vaccins staan voor u klaar.  Als een van de weinige centra in Nederland zijn wij gecertificeerd voor toediening van het gele koorts vaccin, dat sinds kort ook voor reizigers naar Suriname verplicht is. Bezoekt u binnenkort Saoedi-Arabië, denk dan ook aan de verplichte meningitis vaccinatie. Met behulp van technische innovaties kunnen wij ook patiënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn de juiste zorg bieden. Een verdere ontwikkeling van het gezondheidscentrum is in voorbereiding.

Wij werken met een avond inloopspreekuur op maandagavond tussen 16:00 en 19:00. Dit spreekuur staat alleen open voor patiënten die ingeschreven staan bij ons centrum, of die zich op dat moment bij ons willen inschrijven als patiënt. Voor het inloopspreekuur hoeft géén afspraak gemaakt te worden

Woont u in van Amsterdam Noord, dan bent u bij ons gezondheidscentrum van harte welkom als patiënt. Ook toeristen en passanten kunnen een afspraak bij ons centrum maken.

Locatie

Asterweg 6
1031 HN Amsterdam
020 – 3081777

GZH Asterweg Medisch Centrum Noord is nu geopend. U kunt zich hier direct inschrijven.