Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Nieuws

Update corona virus Fysiotherapie

Beste bezoekers,

Gezien de voortgang en nieuwsmededelingen met betrekking tot het corona virus van 12 maart willen wij u graag op de hoogte stellen van enkele zaken.

Kan mijn afspraak bij de fysiotherapeut doorgaan?
Ja, dit kan doorgaan. Er is door het RIVM en de minister geen negatief advies afgegeven waardoor de werkzaamheden gewoon doorgaan. Er moeten wel wat maatregelen genomen worden om de risico’s van infectie te beperken.


Wat verlangen wij van u?

Wij willen u dringend verzoeken u afspraak te verplaatsen of af te zeggen indien u last hebt van:

  • neusverkoudheid
  • hoesten
  • keelpijn
  • koorts
  • algehele malaise

Daarnaast is het erg belangrijk om zelf te letten op uw algemene hygiëne én uw eigen schone handdoek mee te nemen. Wij vragen u voor iedere afspraak de handdoek te wassen of opnieuw een schone handdoek mee te nemen.

Welke maatregelen hebben wij getroffen?

Wij hebben enkele maatregelen getroffen. Er wordt extra schoonmaak verricht met desinfectie materiaal zoals het schoonmaken van de behandeltafel en de deurkrukken na iedere patiënt. Wij schudden daarnaast geen handen meer en de handen worden extra vaak gewassen met zeep voor 30 seconden.

Onze behandeling met kwetsbare ouderen worden tijdelijk afgezegd. U wordt door ons gebeld om de afspraak te cancelen. De praktijk neemt zelf contact met u op indien het RIVM het weer verantwoord vindt om bij kwetsbare ouderen langs te gaan. Indien u net een chemokuur hebt gehad raden wij u ook af om naar de praktijk te komen.

De meest kwetsbare groepen zijn chronische zieken en ouderen boven de 80 jaar oud. Mensen boven de 65 jaar hebben een licht verhoogd risico.

Als u twijfelt of u binnen deze groep valt kunt u contact opnemen met de fysiotherapeut; het gemakkelijkste is om even te mailen naar fysiotherapeut@amcnoord.com.

Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en vertrouwen op uw begrip zodat wij de zorg kunnen voortzetten.

Vriendelijke Groet,
Fysiotherapie Asterweg Medisch Centrum Noord

Deel dit bericht