Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Nieuws

Betaald parkeren

Recent zijn er ontwikkelingen geweest met betrekking tot de parkeermogelijkheid rondom ons centrum. Per 1 juli 2018 is een groot deel van de blauwe zones en de parkeerplaatsen waar men voorheen gratis kon parkeren omgezet naar betaald parkeren. Dit heeft ook betrekking tot de Asterweg en omliggende straten. De kosten van het parkeren bedraagt €1,30 per uur. Het dichtstbijzijnde parkeerautomaat vindt u rechts van ons pand bij de (dichtstbijzijnde) kruising.

Helaas zijn de parkeerplekken die voorheen op ons eigen terrein stonden niet meer voor ons beschikbaar. De strepen zijn weggehaald en er hangen stickers ‘verboden te parkeren’ op het pand van onze buurman. Wij vragen jullie vriendelijk om hier niet meer te parkeren. Er is een wegsleepregeling van kracht indien u hier wel parkeert (zie bord naast het pand).
Hou er rekening mee dat het zoeken naar parkeerplek en het betalen bij het parkeerautomaat meer tijd in beslag kan nemen. Hou hier rekening mee zodat u niet te laat bij uw afspraak aankomt.

Deel dit bericht