Asterweg 6 1031 HN Amsterdam Overhoeks - Buiksloterham020 - 3081777Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00 /

Hoe kan ik een afspraak maken

Wij houden iedere werkdag spreekuur. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak  via de assistent. Voor eenvoudige vragen kunt u zich ook opgeven voor het telefonisch spreekuur.

Bent u nog geen patiënt? U kunt zich direct inschrijven

Afspraak maken bij de huisarts

Maakt u een afspraak bij de huisarts, dan vraagt de assistente naar de reden van uw contact. Ze is daarvoor opgeleid. Het is haar taak om zo goed mogelijk in te schatten wat de aard en spoedeisendheid van uw klachten zijn, en hoeveel tijd er nodig is voor een consult. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Patiëntenportaal

U kunt ook contact onderhouden met de dokter via het patiëntenportaal. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig. Vraag de assistente om een inlogcode. In ons patiëntenportaal kunt u vragen stellen, uitslagen ontvangen en voorlichtingsmateriaal bekijken.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. De assistente plant dan een langere afspraak voor u in.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Telefonisch een afspraak maken

Gedurende openingstijden kunt u bij ons telefonisch een afspraak maken

Ma: 08:00 - 19:00, Di - Vrij: 08:00 - 17:00
020 - 3081777

Afspraak maken op locatie

Op dinsdag en woensdag zijn we geopend van 08:00 tot 19:00. Op maandag, donderdag en vrijdag zijn we geopend van 08:00 tot 17:00.

Asterweg 6 1031 HN Amsterdam
Overhoeks - Buiksloterham

Online een Afspraak maken

Bij de huisarts kunt u ook direct online een afspraak maken.